دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در یک نگاه

توسعه دانشگاه آزاد اسلامی در استان فارس به عنوان یکی از مهمترین و همچنین وسیع ترین استان های کشور، همواره از بدو تاسیس این مجموعه عظیم دانشگاهیمورد توجه بوده است. در حال حاضر، این استان با حدود چهل واحد و مرکز دانشگاهی و بهره گیری از حدود دو هزار عضو هیات علمی تمام وقت، شرایط تحصیل در دوره های مختلف تحصیلات تکمیلی را برای حدود یکصد هزار دانشجوی بومی و غیر بومی تامین نموده است.

دانشگاه آزاد استان فارس شامل دو واحد شیراز و مرودشت با درجه جامع و واحد های دانشگاهی بسیار بزرگ و بزرگی از جمله آباده، ارسنجان، استهبان، اقلید، جهرم، داراب، سپیدان، فسا، فیروزآباد، کازرون، لارستان، لامرد، نی ریز، بیضا، زاهد شهر، زرقان، سروستان، صفاشهر، ممسنی، زرین دشت و داریون و نیز مراکز دانشگاهی خنج، قیروکارزین، فراشبند، گراش، خرامه، کوار، اوز، بوانات، آباده طشک، میمند، پاسارگاد، بیرم، علامرودشت،خفر، قادرآباد و مهر میگردد.

دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس دارای 27 میلیون متر مربع عرصه (زمین) و 840 هزار متر مربع اعیان (ساختمان ها) است و از 27 میلیون متر مربع عرصه، هفت میلیون و هشتصد هزار متر مربع اراضی کشاورزی، یک میلیون و هفتصد و هشتاد هزارمتر مربع فضای سبز، یک میلیون چهارصد و پنجاه هزار متر مربع محوطه سازی بوده و پرو‍ژه های در دست احداث حدود 30 هزار متر مربع است که از این متراژ نیمی فعال و نیم دیگر به دلیل کمبود بودجه در واحد ها و مراکز دانشگاهی غیر فعال است.

توجه خاص به افزایش سطح کیفی واحد های دانشگاهی، توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی و نیز توجه به مراکز رشد واحد های فنآورو راه اندازی و توسعه شرکت های دانش بنیان را می توان از اهداف اصلی در دانشگاه آزاد اسلامی این استان دانست.

همچنین با اختصاص فضای مناسب برای راه اندازی طرح شفا (شهرک فناوری آزاد) برنامه ریزی لازم برای طراحی و اجرای فضای مورد نیاز مراکز رشد واحد های فنآور، مراکز تحقیقاتی و تولیدی و نیز اماکن رفاهی مورد نیاز محققان انجام گرفته است.

جهت دریافت کتابچه راهنمای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس اینجا کلیک نمائید