آغاز برداشت محصول از مزرعه تولید گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی صفاشهر با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس کلید خورد

همزمان با برگزاری نشست شورای تخصصی آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و با حضور دکتر حمزه سارویی آغاز برداشت محصول از مزرعه تولید گیاهان دارویی واحد صفاشهر کلید خورد.

به گزارش خبرنگار آنا از شیراز، در راستای درآمدهای غیرشهریه‌ای، تصویب و اجرای این طرح از حدود ۶ ماه قبل صورت گرفت و اکنون آغاز برداشت از گیاهان دارویی بادرنجویه، مریم گلی و آویشن آغاز شده است.

سارویی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این مراسم ابراز امیدواری کرد که با توجه به شرایط آب و هوایی شهرستان و پتانسیل واحد زمینه های توسعه این طرح و تولید و برداشت در مقیاس وسیع‌تر با نگاه درآمدزایی و اقتصادی ایجاد شود.

پذیرایی جلسه شورای تخصصی آموزشی و پژوهشی در واحد صفاشهر با دمنوش بادرنجبویه همراه بود.