انزجار دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی شیراز از استکبار در راهپیمایی روز قدس

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی همراه و همگام با اقشار مردم روزه دار با لبیک به ندای امام و رهبری انقلاب با حضور در راهپیمایی روز قدس و با شعارهای مرگ بر آمریکا و اسرائیل و ... خشم، انزجار و نفرت خود را از استکبار فریاد زدند و حمایت خویش را از مردم فلسطین و مسلمانان مظلوم جهان اعلام کردند.

استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز همگام با  روزه داران سومین حرم اهل بیت(ع) با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز قدس بار دیگر به ندای رهبر فرزانه انقلاب لبیک گفتند و با فریاد الله اکبر و سر دادن شعارهای کوبنده انزجاز خود را از جنایات رژیم صهیونیستی و امریکا و رژیم آل سعود ملعون، همراه با دیگر اقشار مختلف مردم اعلام کردند.

دکتر حمزه سارویی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در حاشیه این راهپیمایی در گفت و گو با خبرنگار آنا، حضور مردم در راهپیمایی روز قدس را نشان از رمز اتحاد ، همدلی و تبعیت از منویات مقام معظم رهبری در راستای تجدید بیعت با آرمانهای شهداء و امام شهدا دانست.»

رئیس واحد شیراز گفت:« مردم ولایت ‌مدار فارس که در همه صحنه‌های مختلف حضور معناداری دارند، امروز هم با مشارکت گسترده در این راهپیمایی ثابت کردند که همچنان پای آرمان‌های نظام اسلامی ایستاده و از ملت‌های مظلوم نیز حمایت می‌کنند.»

رئیس واحد شیراز تصریح کرد:« مردم شیراز با حضور در همایشی بزرگ و به‌ یاد ماندنی، افتخار دیگری از وحدت و اتحاد ملی حول محور ولایت فقیه را رقم زده و حمایت و پشتیبانی خود را از آرمان‌های امام راحل و منویات مقام معظم رهبری به همه مردم دنیا نشان دادند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: « عظمت و شکوه ملت بزرگ و مسلمان ایران اسلامی در راهپیمایی روز قدس امسال ، جواب کوبنده ای به کسانی است که نسبت به این مملکت چشم طمع دارند و دچار کج اندیشی نسبت به این مرز و بوم هستند.»