برای نخستین بار در کشور صورت گرفت ساخت ویلچر تمام هوشمند توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس

ویلچر تمام هوشمند به منظور رفع مشکل افراد ناتوان جسمی توسط دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس ساخته و در هجدهمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار ارائه شد.

دکتر محمد مهدی جباری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در توضیح ویلچر تمام هوشمند گفت: عملکرد این ربات باعث رفع مشکل افراد ناتوان جسمی شده و این افراد با استفاده از حرکات سر و چشم خود قادر به کنترل کامل ویلچر خواهند بود.

وی با بیان اینکه این ویلچر توانایی حرکت خودکار را نیز برای افراد خاص دارد، اظهار داشت: با توجه به طراحی این ربات به عنوان یک ربات عملگرای هوشمند، می توان با تغییر میزان سرعت حرکات سر و چشم، میزان سرعت حرکت ویلچر را تنظیم کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس خاطر نشان کرد: سیستم صوتی این ربات با قابلیت فرمان صوتی به زبان فارسی نیز در حال طراحی است.

وی با بیان اینکه مراحل ساخت این ویلچر هوشمند به تازگی به اتمام رسیده، ابزار امیدواری کرد با توجه به مزایای فراوان این ویلچر بتواند به مرحله تجاری سازی انبوه برسد.

دکتر جباری افزود: قیمت تمام شده این محصول نسبت به نمونه های خارجی آن بسیار پایین تر است.