برنامه‌ریزی برای ثروت آفرینی، رفع فقر ، محرومیت و بیکاری از مأموریت های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی است

دکتر فرهاد رهبر در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و واحد شیراز تاکید کرد: علم بدون ایمان مثمرثمر نخواهد بود. دانشگاه آزاد اسلامی باید علاوه بر توجه به علم، به فرهنگ اسلامی - ایرانی، ایمان، دینداری و مسائل دینی دانشجویان توجه جدی داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رهبر در این مراسم که صبح امروز با حضور دکتر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه برگزار شد، گفت: امروز در این مراسم جمع شده ایم تا از خدمات ارزشمند دکتر سارویی در چند سال دوران خدمتش در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در واحد شیراز، قدردانی کنیم.

وی افزود: لازم است از گذشتگانی که موسس دانشگاه آزاد اسلامی در استان فارس و شهر شیراز بوده‌اند، تشکر کنیم. با همت و تلاش آن عزیزان و مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس خوشبختانه این واحد امروز به یکی از بزرگترین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تبدیل شده است. امروز پرچم خدمت‌رسانی در دانشگاه از دست پرتلاش دکتر سارویی به دست دکتر محمدکاظم کاوه پیشقدم منتقل می شود.

دکتر رهبر خاطرنشان کرد: تغییر و تحولات در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس بدین معنی نیست که از خدمات دکتر سارویی استفاده نخواهد شد. دکتر سارویی می تواند یار بسیار خوبی برای دانشگاه آزاد اسلامی‌ استان فارس باشد.

وی با تاکید بر اینکه اعتقاد دارم کار در دانشگاه آزاد اسلامی یک کار فردی و انفرادی نیست، گفت: کار دانشگاه آزاد اسلامی، کاری جمعی و تیمی است. خدماتی که دانشگاه آزاد اسلامی در سی و چند سال گذشته ارائه داده، حاصل تلاش مجموعه ای از اساتید، کارکنان و مدیران است و این امر باعث شده امروز دانشگاه آزاد اسلامی به یک درخت تنومند تبدیل شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تاسیس این دانشگاه با کمک مادی و معنوی امام خمینی (ره) و پیگیری های مقام معظم رهبری و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، گفت: ماموریت این دانشگاه در ابتدا جذب دانشجو و کمک به آموزش عالی به منظور گسترش تحصیلات تکمیلی در کشور بود که خوشبختانه بسیار موفق ظاهر شد این در حالی است که در آن زمان کشور با یک موج جمعیتی متقاضی ورود به دانشگاه روبه‌رو بود و دانشگاه آزاد اسلامی توانست مانع خروج جوانان از کشور شده و تربیت کادر را در دستورکار قرار داد.

دکتر رهبر با بیان اینکه خوشبختانه امروز فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی در تمامی نهادهای کشور حضور دارند، گفت: برخی از مسئولان عالی کشور نیز از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه هستند و این مایه مباهات و افتخار است.

فرهاد رهبر با تاکید بر اینکه رسیدن به این اهداف با مشارکت تمامی افراد در مجموعه دانشگاه محقق شده است، گفت: تربیت کادر و جذب دانشجو ، ماموریت دانشگاه های نسل اول است که خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی در این مسیر به موفقیت های بزرگی دست یافته و در کنار آن، ماموریت دانشگاه های نسل دوم تولید علم است که در این مسیر هم دانشگاه آزاد اسلامی، توفیقات بسیاری کسب کرده است و از لحاظ تولید علم در صدر دانشگاه های کشور قرار دارد.

وی ادامه داد: امروز در کنار تربیت کادر، مسئله کشور ما ثروت‌آفرینی از علم، رفع فقر و محرومیت و مشکل بیکاری است و این وظیفه دانشگاه های نسل سوم است که در جهت رفع این مسائل تلاش کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: این دانشگاه امروز باید علاوه بر ماموریت های قبلی خود، ماموریت های جدیدی برای ثروت‌آفرینی، رفع فقر و حل مشکل بیکاری در دستورکار قرار دهد. این امر با برنامه‌ریزی و استفاده از علم و دانش محقق خواهد شد.

دکتر رهبر خطاب به مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: همه باید در مجموعه دانشگاه تلاش کنند تا بتوانیم با کمک علم و فناوری، مشکلات کشور را حل کنیم. بنابراین در این زمینه با همفکری، تدابیری بیاندیشید تا دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و واحد شیراز در این امر پیشقدم باشد. استان فارس و شهر شیراز دارای اساتید توانمند و مزیت های منطقه‌ای است که با استفاده از آنها، می توان در پیشبرد اهداف دانشگاه تلاش کرد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه علم بدون ایمان بدون شک مثمرثمر نخواهد بود، گفت: علم و ایمان باید در کنار یکدیگر وجود داشته باشد تا بتواند ما را به قله هدف برساند. از این رو دانشگاه آزاد اسلامی باید علاوه بر توجه به علم، توجه جدی به فرهنگ اسلامی - ایرانی، ایمان، دینداری و مسائل دینی دانشجویان داشته باشد و این امر توسط اساتید و کارکنان انجام خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه اصلاح ساختار این دانشگاه به معنای تعدیل نیروی انسانی نیست، تاکید کرد: هیچ برنامه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی و هیات موسس و هیات امنای این دانشگاه برای تعدیل نیروی انسانی وجود ندارد. بلکه بنا داریم زمینه ایجاد اشتغال را برای بکارگیری سایرین نیز فراهم کنیم.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به فکر ایجاد بیکاری نیست، بلکه ماموریت دارید مشکل بیکاری فارغ التحصیلان را نیز حل کند.

دکتر فرهاد رهبر در پایان ابراز امیدواری کرد با کمک دکتر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه و تمامی مجموعه دانشگاه اعم از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در جایگاهی که شایسته آن است، قرار گیرد.