دانشگاه آزاد اسلامی ارسنجان؛ قطب پزشکی شمال فارس

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در بازدید از کارگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی و اتاق عمل واحد ارسنجان اظهار کرد: «واحد ارسنجان می‌تواند قطب پزشکی شمال استان فارس باشد.»

دکتر حمزه سارویی که در بازدید سرزده از واحد ارسنجان از نزدیک روند کاری این واحد را بررسی می‌کرد اظهار کرد: «ارسنجان با توجه به زیر ساخت و رشته‌های موجود این شایستگی را دارد که به عنوان قطب پزشکی شمال فارس معرفی شود علاوه براین امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی این واحد دانشگاهی با فضای مطلوب در بحث گسترش و ایجاد مراکز رشد و شرکت‌های دانش‌بنیان مفید است و باید برای راه‌اندازی آنها اقدام شود.»

وی افزود: «دانشگاه در این شهر نقش مهمی در رونق اقتصادی، کسب و کارهای بومی، حمل و نقل رونق مسکن‌های استیجاری داشته است. مردم ارسنجان دغدغه کمبود دانشجو را دارند که امیدواریم با تلاش مسئولان و توسعه رشته‌های علوم پزشکی بتوانیم نگرانی مردم را کاهش دهیم.»